НАШИОТ

БИЗНИС

Суровини и материјали

Нашето производство на печурки е целосно интегрирано и нашите капацитети произведуваат над 300 тони печурки годишно.

Ние произведуваме висококвалитетен зеленчук од локални производители. Сите наши добавувачи ги исполнуваат условите на ЕУ.

ПРОИЗВОДСТВО

Нашите модернизирани производни линии овозможуваат производство на широк спектар на зеленчук и конзервирана храна.

Исто така, имаме капацитет да создаваме производи користејќи специфични рецепти на нашите клиенти.

ЛОГИСТИКА / ИЗВОЗ

Нашите производи се извезуваат под EUR1 и нашиот посветен оперативен тим е опремен да ги координира логистиката и извозот на нашите производи.

НАШИТЕ КОРИСНИЦИ

НАШИОТ

ПАЗАР

Ние градиме силни долгорочни односи со нашите локални и меѓународни клиенти. Нашите производи се продаваат под наш сопствен бренд, како и под етикетата на нашите клиенти.

Домашен пазар:
Бонум е еден од главните снабдувачи на свежи печурки за пазарот во Северна Македонија.

Извоз
Нашите производи се извезуваат и во Србија, Босна, Словенија, Косово и Канада

БОНУМ

КОНТАКТ

БОНУМ 

Бул. Киро Глигоров 4,
1040 Скопје,
Северна Македонија

Телефон + 389 (0) 2 25 51 662
Факс + 389 (0) 2 25 52 662
Е-пошта: bonum@bonum.com.mk

6 + 10 =

mk_MKМакедонски јазик