БОНУМ

ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПРЕРАБОТЕН ЗЕЛЕНЧУК И ПЕЧУРКИ

Bonum е компанија од С.Македомија која произведува свежи и конзервирани печурки, како и широк спектар на високо квалитетен преработен зеленчук.

Нашите производи се продаваат под наш сопствен бренд, како и под етикетата (приватен бренд) на нашите клиенти. Ние соработуваме со домашни и меѓународни дистрибутери на производи за храна и ланци на супермаркети; а покрај тоа, нудиме и пакувани производи во најголемиот дел, погодни за угостителство, хотели и ресторани.

Нашите најсовремени производни линии ни овозможуваат да обработиме широк спектар на производи специфични за Балканот, како и стандардни производи погодни за меѓународниот пазар.

Ние нудиме широк спектар на пакувања на нашите производи и флексибилност при исполнување на барањата на клиентите за пакување, етикети и рецепти.

НАШИОТ

СЕРТИФИКАЦИИ

НАШИТЕ

ПРОИЗВОДИ

СВЕЖИ ПЕЧУРКИ 

ПАКУВАНИ ПЕЧУРКИ

Обработени зеленчуци

 НАШИОТ РЕЦЕПТ ЗА УСПЕХ

Нашиот рецепт за успех ни овозможува да градиме силни, долгорочни односи со нашите клиенти, партнери и добавувачи.

КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

Нашиот бескомпромисен пристап кон квалитетот на нашите производи и темелното тестирање доведе до тоа да станеме доверлив снабдувач за големите домашни и европски дистрибутери.

НАШИОТ ТИМ

Нашите луѓе се клучни за нашиот успех. Инвестираме во програми за едукација и обука за нашите вработени и секогаш се трудиме да понудиме развој на кариера и можности за раст.

ЕКСПЕРТИЗА ВО ИНДУСТРИЈАТА

Нашиот квалификуван тим на инженери, технолози и специјалисти за храна имаат знаење, вештини и искуство за одржување на највисоки стандарди на производствени активности што ги бара Европската унија.

НАШИОТ ПРИСТАП

Ние практикуваме пристап фокусиран на клиентот, каде што наш приоритет е да ги разбереме и задоволиме потребите на нашите клиенти на проактивен начин.

БОНУМ

ДЕЛ ОД ПОГОЛЕМА ГРУПА

Како дел од Peltina and Agri Resources Group, Бонум придобивките од меѓународната експертиза и синергија се наоѓаат во пошироката група.

Пелтина ДОО е бугарска компанија која произведува висококвалитетен преработен зеленчук и готови јадења од зеленчук.

БОНУМ

КОНТАКТ

БОНУМ 

Бул. Киро Глигоров 4,
1040 Скопје,
Северна Македонија

Телефон + 389 (0) 2 25 51 662
Факс + 389 (0) 2 25 52 662
Е-пошта: bonum@bonum.com.mk

8 + 14 =

mk_MKМакедонски јазик