БОНУМ

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Ние произведуваме свежи и преработени печурки и широк спектар на висококвалитетен зеленчук во конзерва, вклучувајќи производи специфични за Балканот и стандардни производи погодни за меѓународниот пазар.

БОНУМ

КОНТАКТ

БОНУМ 

Бул. Киро Глигоров 4,
1040 Скопје,
Северна Македонија

Телефон + 389 (0) 2 25 51 662
Факс + 389 (0) 2 25 52 662
Е-пошта: bonum@bonum.com.mk

12 + 10 =

mk_MKМакедонски јазик