Зелка (листови / исечена)

Маринирани, рачно избрани листови од зелка, подготвени за вашата совршена сарма. Ние исто така нудиме зелка тенко исецкана за салати.

 

Производот е достапен во следниве пакувања:

Конзерва: 5 000мл;
Тегла: 1 500мл; 2 500мл;

mk_MKМакедонски јазик