Коктел салата

Совршена комбинација на разни зеленчуци. Одличен извор на витамини во текот на зимскиот период.

 

Производот е достапен во следниве пакувања:

ПЕТ амбалажа: 3 000мл; 5 000мл;
Тегла: 1 500мл; 2 500мл;

mk_MKМакедонски јазик