Печена пиперка

Совршено печено, зачинето и подготвено за вашата трпеза за вечера.

 

Производот е достапен во следниве пакувања:

Конзерва: 850мл; 5 000мл;
Тегла: 720мл; 1 500мл; 2 500мл;

mk_MKМакедонски јазик