Ајвар (благ/лут)

Легендарно уживање во македонската пиперка, познато ширум светот.

 

Производот е достапен во следниве пакувања:

Конзерва: 5 000мл;
Тегла: 370мл; 580мл; 720мл; 1 500мл; 2 500мл;

mk_MKМакедонски јазик