Феферона

Топла, вкусна арома е она што ја прави оваа феферона уникатна и неодолива.

 

Производот е достапен во следниве пакувања:

ПЕТ амбалажа: 3 000мл; 5 000мл;
Конзерва: 5 000мл;
Тегла: 370мл; 580мл; 720мл; 1 500мл; 2 500мл;

mk_MKМакедонски јазик