Маринирани Шампињони ќеса

Шампињони со премиум квалитет , одгледувани со најнова и врвна технологија

Диететска храна, богата со протеини, витамини и минерали.

Производот е достапен во следниве пакувања:

Фолија: 320мл; 550мл; 1 500мл;

Категорија:
mk_MKМакедонски јазик