Ѓувеч

Тајната за совршен ѓувеч е избалансирана мешавина од висококвалитетен зеленчук со локално потекло.

 

Производот е достапен во следниве пакувања:

Конзерва: 850мл; 5 000мл;

mk_MKМакедонски јазик