Царска салата

Комбинација на зеленчук исечен на парчиња, достојна за кралски празник.

 

Производот е достапен во следниве пакувања:

ПЕТ амбалажа: 3 000мл; 5 000мл;
Тегла: 720мл; 1 500мл; 2 500мл;

mk_MKМакедонски јазик