Барена пиперка (Капија)

Од полињата до тегла за помалку од 24 часа, така што нашите обарени црвени пиперки можат да ги задржат сите витамини и минерали што ги содржат.

 

Производот е достапен во следниве пакувања:

Конзерва: 850мл; 5 000мл;
Тегла: 720мл; 1 500мл; 2 500мл;

mk_MKМакедонски јазик